Bestel Microsoft Office 365 bij Microsoft Surface via de Ingram Micro Cloud Marketplace
Nieuws, Cloud 25 april 2017

Bestel Microsoft Office 365 bij Microsoft Surface via de Ingram Micro Cloud Marketplace

Je eindklant heeft zojuist de nieuwe Microsoft Surface Pro 4 of de nieuwe Surface Book bij je besteld. Heeft deze ook al gedacht aan de software? Met Office 365...
Nieuw: Microsoft Device Partner Edge-programma
Nieuws, Software 25 april 2017

Nieuw: Microsoft Device Partner Edge-programma

Bouw je nieuwe systemen? Verkoop je nieuwe apparaten? Maak je tweedehands systemen geschikt voor hergebruik? Dan is het Microsoft Device Partner Edge-programma...
Ingram Micro introduceert: de DJI Goggles!
25 april 2017

Ingram Micro introduceert: de DJI Goggles!

Vandaag lanceert DJI de DJI Goggles waarmee in first person view gevlogen kan worden met verschillende DJI drones.
Nieuwste artikelen:

25-04 | Bestel Microsoft Office 365 bij Microsoft Surface via de Ingram Micro Cloud Marketplace

Je eindklant heeft zojuist de nieuwe Microsoft Surface Pro 4 of de nieuwe Surface Book bij je besteld. Heeft deze ook al gedacht aan de software? Met Office 365 kan je eindklant altijd en overal werken, op ieder apparaat. Of deze nu op kantoor werkt of onderweg is, je eindklant beschikt met Office 365 altijd over de nieuwste versie van zijn of haar vertrouwde productiviteitsprogramma's. Met Offic

25-04 | Nieuw: Microsoft Device Partner Edge-programma

Bouw je nieuwe systemen? Verkoop je nieuwe apparaten? Maak je tweedehands systemen geschikt voor hergebruik? Dan is het Microsoft Device Partner Edge-programma echt iets voor jou.

25-04 | Ingram Micro introduceert: de DJI Goggles!

Vandaag lanceert DJI de DJI Goggles waarmee in first person view gevlogen kan worden met verschillende DJI drones.

24-04 | Be a Golf Pro met Windows 10 Pro!

Spaar voor mooie golf gifts en behaal je GVB op het exclusieve Windows 10 Pro Golf event!

24-04 | Voordeel met deze eindgebruikerpromoties

Canon heeft verschillende eindgebruikers promoties, waar jij als resellers voordeel op kan pakken.

19-04 | Tot 31% korting op geselecteerde muizen van Logitech!

Van 17 april tot 5 mei 2017 ontvang je 31% korting op de B220 Silent Mouse en 29% korting op de B330 Silent Plus Mouse.

18-04 | Nieuw in the assortiment bij Ingram Micro: de DJI Phantom 4 Advanced!

DJI introduceerde vorige week de Phantom 4 Advanced en de Advanced+. De Phantom 4 advanced is de opvolger van de Phantom 4. De Advanced+ is ten opzichte van de Phantom 4 Advanced voorzien van een geïntegreerd scherm in de controller.

14-04 | Zebra neemt je mee naar het Land van Morgen!

Tussen 1 april en 30 juni 2017 maak je kans op tickets voor het grootste, tofste en meest uitbundige festival in de Benelux! Ga mee naar de plek waar passie, respect en dans samenkomen.

13-04 | Korting op Lenovo notebooks

Tot en met 30 juni 2017 zit je goed bij Ingram Micro want je ontvangt hoge kortingen op geselecteerde Lenovo notebooks. Alle Lenovo notebooks zijn standaard uitgerust met nieuwste en supersnelle Intel processoren waardoor een slome notebooks verleden tijd is.

12-04 | Behaal je APC target en "Let us entertain you!"

Tussen 1 april en 31 mei 2017 maak je met je APC omzet kans om mee te gaan naar DE man die jou kan entertainen in het Goffertpark te Nijmegen!

12-04 | Nieuwe naam. Nieuwe look. Zelfde expertise.

Vertiv is net zo toegewijd als altijd om met hun producten de essentiële bedrijfstoepassingen in staat te stellen de hedendaagse digitale wereld van groeiende mobiele, cloud en edge computing-markten te ondersteunen.

11-04 | Behaal je target en ga met APC naar Barcelona!

Zin in een tripje naar de zon? Behaal tussen 1 april 2017 en 30 juni 2017 je target en ga mee naar Barcelona!!

07-04 | Leid jij het klassement

Ben jij de fanatieke fietser, de semi prof of een beginneling? In juni organiseren Philips en Ingram Micro een uniek evenement voor de fiets liefhebber. Onder begeleiding van wielerprof Johnny Hoogerland starten we de middag met een sessie vol met tips voor amateur en prof. Daarna delen we de groepen in op basis van ervaring en begint de tour. De middag sluiten we af met een klimtijdsrit.

06-04 | Profiteer van kortingen

Tot en met 30 april 2017 koop je geselecteerde Dell producten met scherpe kortingen bij Ingram Micro, doe er je voordeel mee!

04-04 | Ga met Lexmark als VIP van een professioneel race team naar de racedagen op 20 mei in Zandvoort!

Heb jij altijd al willen weten hoe het voelt om de pits te staan bij een professioneel raceteam? Hou je van formule 1? Dan zit je goed bij Lexmark!

28-03 | De nieuwe standard voor 3PAR: 3PAR All inclusive Licensing!

(Let op: Alleen beschikbaar voor de 3PAR StoreServ 8000 & 20000)

23-03 | Ben jij de Topper van Dell?

Op 26 mei 2017 is het zo ver, het grootste meezingfeest van het jaar gaat van start en jij kunt erbij zijn! Zing en dans mee op grote hits van toen en nu samen met duizenden anderen in de Amsterdam Arena. Bestel in april Dell Displays bij Ingram Micro en behaal jouw display target. Behoor jij tot de 16 procentueel hoogst overscorende resellers? Dan ontvang jij twee kaartjes!

20-03 | Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud voor teams verbindt de allernieuwste desktopapps, mobiele apps en services van Creative Cloud met de assets en gemeenschap van jouw klant, zodat zijn team werk van topkwaliteit kan creëren en probleemloos kan samenwerken. Dit alles voor één betaalbare en voorspelbare prijs.

17-03 | Proactief contract management

De continuïteit van bedrijfsprocessen is onontbeerlijk voor je business en die van je klanten.

16-03 | Bent u klaar voor een nieuwe impuls?

Met het toekomstbestendige product van Cisco Meraki voor netwerken in de cloud kunnen u en uw klanten alle ontwikkelingen voorblijven dankzij een snelle en eenvoudige netwerkoplossing.

16-03 | Waarom cloudreseller worden?

Om maar gewoon even met de deur in huis te vallen: “Waar in 2015 nog ‘slechts’ 87 miljard dollar behaald werd in de wereldwijde publieke cloudmarkt, zal 2017 pieken met 146 miljard dollar, met een samengestelde jaarlijkse groei van 22%." volgens Forrester analist Dave Bartoletti van Forrester Research.S
Recente Tweets
 Laatste video's: